طبق آمار منتشر شده توسط سازمان گمرک چین صادرات محصولات فولادی چین در بازه 10 ماهه ژانویه تا اکتبر به 91.89 میلیون تن رسید که نسبت به بازه مشابه سال گذشته با رشد 23.3 درصدی همراه بود.
شرکت JFE ژاپن، بهدنبال تامین سرمایه برای ساخت یک واحد قوس الکتریکی بزرگ است تا آن را با واحدهای کوره بنلد شماره 2 فعلی خود در غرب ژاپن (Kurashiki) جایگزین کند. این شرکت انتظار دارد که واحد مذکور در سال مالی 2027- 2028 راهاندازی شود.
طبق گزارش منتشر شده توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد در ترکیه مصرف فولاد در بازار داخلی این کشور در بازه ژانویه تا سپتامبر با تجربه افت 4.2 درصدی نسبت به بازه مشابه سال گذشته به 27.8 میلیون تن رسید.
شرکت Em Steel و شرکت انرژی آینده ابوظبی (Masdar) از راهاندازی واحد پایلوت احیا مستقیم با استفاده از هیدروژن سبز در ابوظبی برای تولید فولاد پاک خبر دادند. این پروژه در حال حاضر به صورت پایلوت، عملیاتی شده است و تولید فولاد پاک از طریق آن صورت گرفته است.
شرکت روسی Don-Metall در نظر دارد تا یک واحد صنعتی جدید تولید میلگرد در منطقه Rostov ایجاد کند. این واحد صنعتی در 3 ماهه نخست سال 2025 به بهرهبرداری خواهد رسید.
شرکت ولکسواگن در مسیر کاهش ردپای کربن تولید محصولات خود، به یک توافق اولیه با Thyssenkrupp Steel برای تامین فولاد سبز از طریق محصولات تولیدی این شرکت دستیافته است.
مطابق با گزارش موسسه تحقیقاتی IMARC، بازار جهانی میلگرد با رشد متوسط 5 درصد در سال، از حدود 245.5 میلیارد دلار در سال 2023، به 403 میلیارد دلار در سال 2032 خواهد رسید.
طبق اخبار منشتر شده، دولت چین در امتداد روند حمایت از بازار مسکن این کشور اعلام کرد که از بازسازی یک میلیون ساختمان فرسوده حمایت مالی خواهد کرد. همچنین اعلام شده که تا اواسط اکتبر 2.33 تریلیون یوان وام به پروژههای ساختمانی پرداخت شده که تا انتهای سال جاری باید به 4 تریلیون یوان برسد.
شرکت آلمانی Thyssenkrupp در حال بررسی توقف فعالیت برنامهریزی شده ساخت کارخانه احیای مستقیم است که منجر به بازپرداخت یارانههای دولتی به ارزش 500 میلیون یورو (549 میلیون دلار) میشود.
تولید فولاد شرکت Tata Steel در تابستان سال جاری، رشد 5 درصدی داشت و به 5.27 میلیون تن رسید. فروش این شرکت نیز در این مدت با رشد 5.8 درصدی برابر با 5.10 میلیون تن گزارش شد.